Stäng sökning
0 kr.
30 000 kr.
1 rum
8 rum
1 km
60 km
Visa 13 hyresbostäder
13 hyresrätter hittade genom denna sökning
BostadsAgent - helt gratis Få e-post, när det kommer nya lägenheter som passar dina önskemål
Filter icon Filtrera sökning
Sortering:
13 hyresrätter hittade genom denna sökning

Hyr ett rum i Helsingborg - Se alla lediga rum i Helsingborg här

Prästgatan, Helsingborg
Helsingborg
Boyta
50 m2
Rum
2 rum
Typ
Rum
13 000 kr/mån
Visa bostad
Prästgatan, Helsingborg
Helsingborg
Boyta
59 m2
Rum
2 rum
Typ
Rum
14 500 kr/mån
Visa bostad
Rum uthyres
Helsingborg
Boyta
25 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 500 kr/mån
Visa bostad
Rektorsgatan 11 B, Helsingborg
Helsingborg
Boyta
58 m2
Rum
2 rum
Typ
Rum
7 524 kr/mån
Visa bostad
inneboende till tjej
Helsingborg centralt
Boyta
40 m2
Rum
2 rum
Typ
Rum
1 600 kr/mån
Visa bostad
Wrangelsgatan 11, Helsingborg
Helt ny
Helsingborg
Boyta
65 m2
Rum
3 rum
Typ
Rum
8 898 kr/mån
Visa bostad
Mysig 2a centralt
Helsingborg
Boyta
50 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
900 kr/mån
Visa bostad
Kurirgatan 16 A, Helsingborg
Helsingborg
Boyta
76 m2
Rum
3 rum
Typ
Rum
9 074 kr/mån
Visa bostad
Student rum, med möbler! pris kan diskuteras
Helsingborg södra
Boyta
18 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 000 kr/mån
Visa bostad
Två sovrum 2.000,- styck
Helsingborg norra
Boyta
13 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
2 000 kr/mån
Visa bostad
Rum i radhus/ Room to rent
Helsingborg
Boyta
10 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 500 kr/mån
Visa bostad
Sommarstuga/Gästsuga uthyres
Helsingborg
Boyta
70 m2
Rum
4 rum
Typ
Rum
2 500 kr/mån
Visa bostad
Rum i bostadsrättsparhus
Helsingborg
Boyta
15 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
4 000 kr/mån
Visa bostad

Vill du hitta rum I Helsingborgs som du kan bo i? Det kan vara svårt att snabbt hitta en bostad I en eftertraktad stad som Helsingborg, vid exempelvis terminsstart då många studerande söker bostad.  Det kan vara en god orsak till att börja titta på andra möjligheter än ett vanligt lägenhetskontrakt, i alla fall när du först ska flytta till staden. Många väljer därför att hyra rum första tiden i Helsingborg, dels för att det är en billig form av boende, och för att utbudet är större. Använd dig av Bostadslistan.se för att se hur du snabbt och enkelt kan hyra rum Helsingborg och få ett nytt hem!

Rum uthyres I Helsingborg 

Det finns så många mysiga bostadsområden i Helsingborg och du kan snabbt få en bra överblick när du använder Bostadslistans smidiga filtreringsfunktion för att se exempelvis prisbilden, som så klart kan variera från område till område. Det gäller att alltid vara flexibel i sitt tänk kring var du vill bo som möjligt. Att bo centralt är en dröm för många men samtidigt riskerar också kostnaderna att skena iväg. fundera därför på möjligheten att bo I ytterområdena så att du kan få lägre utgifter och närmare till grönområden och friluftsaktiviteter. Dessutom ska vardagspusslet gå ihop. Det är kanske smidigare att bo närmare dagis än att ha en tak-lägenhet mitt på torget? Olika tider I livet kräver olika typer av boendesituation. Kolla också upp möjligheten för att ta buss eller tåg till arbetet på Skånetrafikenshemsida och app.

Alla lediga rum att hyra I Helsingborg på en plats

Bostadslistan.se har samlat alla lediga rum att hyra i Helsingborg med en enkel sökning. Här kan du smidigt kan scrolla dig igenom utbudet av lediga rum att hyra i Helsingborg utan att vara på plats. Genom att titta runt bland våra annonser kan du snabbt få en bild av priser ser ut i olika bostadsområden. Du kan också använda dig av fotona i annonsen för att få en känsla för hur bostaden ser ut, både i helhet och det rum som finns att hyra. Därefter kan du ta kontakt med hyresvärden genom Bostadslistan.se och få chansen att komma först fram till de privata hyresvärdarna med lediga rum att hyra i Helsingborg som vill hyra ut just nu. Du kan även skapa en bevakning så att du aldrig riskerar att missa chansen när nästa drömbostad dyker upp, och snabbt få meddelande I din inbox.

För dig som har ett rum att hyra ut I Helsingborg 

Om du har en alltför stor lägenhet eller hus kan det vara en god idé att annonsera smidigt och bekvämt på Bostadslistan, därmed hittar nya intressenter dig redan inom 24 timmar.  Det kan handla om att barnen flyttat ut eller att du inte har behov av mer än en våning. Att hyra ut rum till inneboende är också en social aktivitet, samtidigt som du får extra pengar in I kassan. 

Genom att själv klicka dig runt på Bostadslistan.se kan du se det befintliga utbudet som kan vara ett stöd för dig när du utformar din egen annons med innehåll som beskrivning, pris och andra villkor. Det är du som själv bestämmer vilka riktlinjer hyresgästen ska följa som gäller när kontraktet är påskrivet. Du ska hålla hyran på en skälig nivå. Grundförutsättning är att den hyra du själv betalar som hyresgäst är den som den inneboende ska betala per kvadratmeter men naturligtvis får du även lägga på extra för exempelvis möbler eller gemensamma utgifter.

Funderar du att bo i kollektiv Helsingborg? 

Det har blivit allt vanligare att dela bostad i olika former av kollektiv, både av ekonomiska och sociala orsaker. Det kan handla om att flytta in i ett etablerat kollektiv där man delar gemensamma rum och värderingar, eller att man tillsammans med vänner hyr en större bostad och skapar ett helt nytt gemensamt boende.   

Söker du rum I Helsingborg kan du använda Bostadslistan.se för att även söka efter rum som hyrs ut i kollektivt.  Fördelarna med att bo tillsamman är förstås uppenbara: genom att gå ihop i grupp så blir det plötsligt möjligt att hyra större lägenheter som ofta ligger mer centralt och ofta mycket billigare.  

Det är oftast en av hyresgästerna som står på kontraktet som den primära hyresgästen, och så hyr de andra rum av denne I andrahand.  Undantag kan vara om ni bor i ett hus eller annan bostad som ägs av den du hyr, I vilket fall det kan röra sig om ett förstahandskontrakt, så det är viktigt att du ser igenom ditt kontrakt och läser vilka förutsättningar som gäller I just ditt fall. 

Alla rum I Helsingborg 

Oavsett vilken typ av rum I Helsingborg som du vill hyra så kan du prova dig fram på vår enkla och användarvänliga sida och hitta den bostad som passar dig. Kringgå krångliga kösystem genom att ta personliga kontakt med hyresvärdarna och landa din efterlängtade bostad. 

Vi önskar dig lycka till med ditt framtida boende!

+46 8 446 892 66 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadslistan.se (måndag till fredag 10.00-16.00)